Garancia időtartama

A már meglévő vagy nálunk újonnan vásárolt és üzembe helyezett Husqvarna fűnyírótraktorokra, Zero Turn fűnyírókra és első vágóasztalos Riderekre a jelenlegi szabályok értelmében a vásárlástól számított hobbi felhasználók (magánszemélyek) esetében 36 hónap, míg a profi felhasználók (cégek, jogi személyek) esetén 12 hónap jótállást vállalunk, de természetesen a garanciális idő lejárta után is állunk rendelkezésükre Husqvarna termékeik karbantartási vagy javítási munkái elvégzésére.

Garanciális hibának minősül minden, a felhasználótól független, gyártásra visszavezethető meghibásodás, legyen az egy anyaghiba vagy pl. egy elektronikai probléma, de nem tartozik ide a természetes kopás vagy külső sérülésből eredő meghibásodás. A Husqvarna országos lefedettségű szervízhálózattal rendelkezik, ezért a vásárlás helyszínétől függetlenül az ország bármely pontjában megoldható bármilyen javítási feladat elvégzése garanciális időn belül és azon túl is. Amennyiben lehetőség van rá, akkor a nálunk vásárolt termékek garanciális javításáról mi magunk gondoskodunk, azonban, ha a nagy távolság miatt ez nehezen megoldható, a rövidebb javítási határidő érdekében, felvesszük a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső szervizpartnerünkkel, aki hozzánk hasonlóan, a szükséges szakértelemmel ellátja a javítási feladatot.

Fűnyíró traktor garancia és szerviz

Profi szerviz és garanciális háttér

Budaörsi és Budapesti üzletünk szervizei egyaránt felvannak készülve bármilyen hiba felkutatására és annak elhárítására, rendelkezésünkre állnak olyan speciális szerszámok és műszerek is, mint például kerék fordulatmérő, amely elengedhetetlen az összkerék meghajtású Riderek első és hátsó tengelyen lévő kerekeinek egyforma sebességre beállításához. Szervizeinkben évente közel 150 darab különböző fűnyírótraktor fordul meg az alap karbantartási feladatok elvégzésétől a legnagyobb mértékű felújításig, szakembereink az évek során összegyűjtött tapasztalatoknak és rendszeres továbbképzéseknek köszönhetően a legnagyobb körültekintéssel és megbízhatósággal végzik el a javítási feladatokat. Ezen kívül rendelkezésünkre áll két teljesen felszerelt szervíz autó is, amely sok esetben lehetővé teszi a helyszíni javítást is, ezzel megszabadítva Önt a szervízbe való eljuttatás problémájától. Amennyiben kollégánk nem jár sikerrel a helyszíni javítás során, úgy gondoskodik a fűnyírótraktor beszállításáról szervízünkbe és a hiba elhárítása után visszajuttatja azt.

Fűnyíró traktor garanciával, és szervizeléssel kapcsolatban is bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!