Fűnyíró traktor szakértők vagyunk!

 A technológia fejlődésével mindig fel kell venni a lépést, ami nálunk azonnali cselekvést és új lehetőségeket teremt. Hisszük, hogy csak akkor lehetünk a legjobbak, ha minden ügyfél igényét ki tudjuk elégíteni, és ehhez minden újdonság azonnali megismerésére, hozzáéretésére szükségünk van.

Büszkén mondhatjuk el, hogy első között vagyunk az országban, akik elkezdtek komolyabban foglalkozni a fűnyíró traktorok értékesítésével, szervizelésével. Ismerjük a Husqvarna és As-Motor fűnyíró traktorok minden apró részletét, tulajdonságát, így a hozzáértésünk professzionális szintű. Az elmúlt években is rengeteg fűnyíró traktort adtunk át, legyen szó lakossági vagy vállalati, illetve önkormányzati felhasználásról. Minden esetben az volt a célunk, hogy a legideálisabb kerti traktort ajánljuk az ügyfeleink részére. Az eladásoknak köszönhetően nagyon sok tapasztalatot szereztünk, így számunkra már az sem jelent kihívást, ha valakinek rengeteg kérdése merül fel egy fűnyíró traktorral kapcsolatban.

Mindig naprakész tudással rendelkezünk a fűnyíró traktorok újdonságaival kapcsolatban. Tartjuk a kapcsolatot a gyártókkal, és mindig várjuk, hogy az adott évben milyen újdonságokkal rukkolnak elő a mérnökök. Fontos számunkra, hogy minden fűnyíró traktor, rider fejlesztést alaposan ismerjünk. Biztosak vagyunk benne, hogy minden kérdésére részletes választ tudunk adni, ezért ha fűnyíró traktor, rider, zero turn fűnyíró vásárlását tervezi, szeretettel várjuk, hogy az Önnek legmegfelelőbb típust tudjuk kiválasztani.

Nem fognak csalódni, hiszen mottónk szerint: „Csak a minőség vállalható!”

Fűnyírótraktor CentrumHusqvarna Centrum Budaörs
Üzletünk címe: 2040 Budaörs, Szabadság út 77.
Mobil: +36 70 623 5540
info@funyirotraktorcentrum.hu

Budaörsi szaküzletünk

Husqvarna Centrum Budapest
1182 Budapest, Üllői út 555.
+36 1/257-8024
+36 70/623-5540
info@funyirotraktorcentrum.hu

Budapest Üllői úti szaküzletünk

Virtuális séta az üzleteinkben!

Budaörsi üzletünk:

 

Budapest, Üllői úti üzletünk