Fűnyíró traktor beüzemelés, és kiszállítás

A nálunk vásárolt összes termék szállításáról és beüzemeléséről gondoskodunk, ezalól nem kivételek a fűnyírótraktorok, a helyben megforduló Zero Turn gépek, és az első vágóasztalos Riderek sem. Ezek a termékek méretük, és értékük miatt biztonságos fa kalodában érkeznek meg cégünkhöz, ahonnan beüzemelés után szállítjuk tovább ügyfeleink részére.

A beüzemelés során feltöltjük/ellenőrizzük a szükséges motorolaj és hidraulikaolaj szintet, megvizsgáljuk az indító akkumulátor töltöttségi szintjét és a kerekek megfelelő guminyomásáról is gondoskodunk. A beüzemelés mellett némi összeszerelési feladat is vár ránk, az ülések, kormányok egyes Ridereknél a vágóasztalok vagy fűgyűjtős traktoroknál a fűgyűjtő a géptől külön van csomagolva, ezzel elkerülve az esetleges szállítás közbeni sérüléseket. Miután elvégeztük az összeszerelési és beüzemelési faladatunk, átadhatóvá válik a megrendelt Husqvarna fűnyíró, ami személyesen is átvehető Budaörsi vagy Budapest 18. kerületi üzletünkben, de akár ki is szállítjuk ügyfelünk címére az ország egész területén díjmentesen.

Husqvarna rider betanítás

Átadáskor részletesen ismertetjük a megrendelt termék működtetését, kezelő felületeit, általános karbantartási és tisztán tartási útmutatást nyújtunk megrendelőinknek. Szót ejtünk a szükséges időszakos szerviz munkákról, az olajcserék fontosságáról és ütemezésükről és az ehhez szükséges felhasznált olajokról, szűrőkről. Rövid elméleti oktatást követően a gyakorlatban is kipróbáljuk, bemutatjuk a megvásárolt terméket, közösen leteszteljük a gépek minden funkcióját és átbeszéljük az esetlegesen felmerülő kérdéseket vagy épp szót ejtünk a későbbiekben megvásárolni szánt különböző kiegészítőkről, mint például hótoló, utánfutó, só- és műtrágyaszóró vagy akár vontatható gyepszellőztető.

Törekszünk arra, hogy partnereink a lehető leghamarabb átvehessék újonnan vásárolt készülékeiket, ezért szinte az összes típusú Husqvarna gép megtalálható cégünk saját raktárában és a legtöbb esetben nem kell akár heteket várni a megrendelt termékre. Ügyfeleinket a vásárlás után sem felejtjük el, folyamatosan állunk rendelkezésükre az esetlegesen későbbiekben felmerülő kérdések megválaszolásában vagy akár hibaelhárításban is.

Kérdezze fűnyíró traktor szakértőnket a kiszállítással, beüzemeléssel, és a betanítással kapcsolatban!